Uusiakashankinta B2B sektorilla: ammattitaidolla ja konkreettiset tulokset

MYYNTITULI on erikoistunut auttamaan yrityksiä parantamaan myynnin tehokkuutta ja kasvattamaan myyntituloksia. 

Tarjoamme monipuolisia palveluja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten yritysten tarpeita. 

Mikäli uusasiakashankinta kiinnostaa, suosittelemme tutustumaan erinomaiseen buukkauspalveluumme.

Buukkaus: Mitä uusasiakashankinta/buukkauspalvelumme sisältää?

 • Buukkauspalvelu on kuukausittainen palvelu. Asiakkaalle sovitaan esimerkiksi 15-80 tapaamista kuukaudessa. Sovittu määrä tapaamisia voidaan jakaa useamman myyjän kesken. Laskutus tehdään toteutuneiden tapaamisten mukaan.
 • Buukkauspalvelu on mahdollista hankkia myös sopimalla tietty tapaamismäärä. Teemme tapaamisia 20, 40 ja 60 tapaamisen paketteina. Tämä palvelumalli sopii esimerkiksi markkinointikampanjan tueksi.
 • Buukkauspalveluun on myös tarjolla erityinen Premium-palvelu. Tässä palvelussa tapaamiset sovitaan Suomen suurimpiin yrityksiin, kohdennetuille päättäjille.
 • Buukkauspalvelun hinta koostuu aloitusmaksusta, kohderyhmien lataamisesta sekä tapaamisten määrästä. Tapaamisten hintaan vaikuttaa asiakkaan toimiala, maantieteellinen laajuus ja erityisesti kohderyhmä.

Tarjoamme myös koulutusta, joissa keskitymme muun muassa myyntitekniikoiden kehittämiseen, asiakasymmärrykseen ja neuvottelutaitoihin.

Koulutuksemme perustuvat vahvaan käytännön kokemukseen. Lisäksi tarjoamme myyntivalmennusta ja mentorointia myyjille, jotta he voivat kehittää henkilökohtaisia taitojaan ja saavuttaa parempia tuloksia. 

Valmentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat myyjiä löytämään omat vahvuutensa ja hyödyntämään niitä tehokkaasti. 

MYYNTITULI tarjoaa myös konsultointipalveluita yrityksille ulkoistetun B2B myyntipäällikkö -palvelun myötä. Palvelu on tarkoitettu niille, jotka haluavat parantaa myynnin prosessejaan ja strategioitaan sekä tehostaa myyntiään. 

Yrityksemme tavoitteena on auttaa asiakkaitamme saavuttamaan parempia myyntituloksia ja kasvattamaan liiketoimintaansa. Uskomme vahvasti siihen, että hyvin koulutetut ja motivoituneet myyjät ovat avain menestykseen. 

Ota yhteyttä meihin, jos haluat parantaa yrityksesi myynnin tuloksia. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Buukkaus B2B uusasiakashankinnassa: miksi buukkaus on tehokasta

Buukkaus on erinomainen tapa saada uusia asiakkaita useista syistä. 

 • Buukkaus mahdollistaa suoran kontaktin potentiaalisiin asiakkaisiin ja antaa mahdollisuuden luoda henkilökohtainen suhde heihin.
 • Buukkaus auttaa kohdentamaan myyntiponnistelut oikeille kohderyhmille. Buukkauksen avulla voidaan selvittää etukäteen potentiaalisten asiakkaiden tarpeet ja kiinnostuksen kohteet, jolloin myyjät voivat valmistautua paremmin keskusteluun ja tarjota räätälöityjä ratkaisuja.
 • Lisäksi buukkaus voi auttaa erottumaan kilpailijoista. Monet yritykset lähettävät markkinointimateriaalia vain sähköpostitse tai postitse.
 • Buukkaus on myös tehokas tapa saada palautetta ja tietoa markkinoista. Kun myyjät käyvät keskusteluja potentiaalisten asiakkaiden kanssa, he voivat saada arvokasta tietoa siitä, mitä asiakkaat todella tarvitsevat ja mitkä ovat heidän haasteensa.

Kuinka tehostaa b2b-asiakashankintaa buukkauspalvelua käyttämällä

Buukkauspalvelun käyttö on erinomainen tapa tehostaa yrityksen myyntiä. Buukkauspalvelu auttaa yritystäsi löytämään uusia potentiaalisia asiakkaita ja varaamaan heille tapaamisia tai myyntikäyntejä tai myyntitapaamisia digitaalisia kanavia pitkin. 

Tehostaaksesi b2b-asiakashankintaa buukkauspalvelua käyttämällä, kannattaa ottaa huomioon seuraavat vinkit: 

 1. Määrittele kohderyhmäsi: Ennen kuin aloitat buukkauspalvelun käytön, on tärkeää määritellä selkeät kriteerit siitä, millaiset yritykset tai asiakkaat haluat tavoittaa. Näin voit varmistaa, että buukkauspalvelu osuu oikeisiin kohteisiin.
 2. Laadi tehokas viesti: Kerro lyhyesti ja ytimekkäästi yrityksesi tarjoamista hyödyistä ja miksi asiakas kannattaisi tavata juuri sinut.
 3. Seuraa tuloksia: Buukkauspalvelun avulla saat paljon dataa kampanjoiden tuloksista. Seuraa aktiivisesti, kuinka monta tapaamista tai myyntikäyntiä buukkauspalvelu on tuottanut ja miten nämä ovat johtaneet liiketoiminnan kasvuun. Näin voit jatkuvasti parantaa kampanjoitasi ja tehdä tarvittavia muutoksia.
 4. Kouluta buukkaajat: Varmista että buukkauspalveluja tarjoavalla yrityksen työntekijöillä on riittävästi tietoa yrityksestäsi ja sen tarjoamista palveluista.
 5. Ylläpidä hyvää kommunikaatiota: Buukkauspalvelun käyttö ei tarkoita sitä, että voit unohtaa asiakashankinnan kokonaan. Pidä yllä aktiivista kommunikaatiota buukkauspalvelun kanssa ja anna heille jatkuvasti palautetta siitä, millaisia asiakkaita haluat tavoittaa tai millaisia muutoksia kampanjoihin haluat tehdä. 

Buukkauspalvelun käyttö voi olla erinomainen tapa tehostaa b2b-asiakashankintaa, kunhan otat huomioon edellä mainitut vinkit. Muista myös seurata tuloksia aktiivisesti ja tehdä tarvittavia muutoksia kampanjoihin, jotta voit saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset. 

Buukkaus: tehokas tapa kasvattaa uusasiakkaiden määrää yrityksessäsi

Buukkaus on prosessi, jossa myyntitiimi tai ulkopuolinen kumppani ottaa yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin ja varaa tapaamisia tai myyntikäyntejä. Tämä voi tapahtua puhelimitse, sähköpostitse tai jopa sosiaalisen median kautta. Yksi buukkauksen suurimmista eduista on sen tehokkuus. Sen avulla voit tavoittaa suuren määrän potentiaalisia asiakkaita lyhyessä ajassa. 

Myös buukkaustapaamiset ovat usein hyvin kohdennettuja ja laadukkaita, koska ne on suunnattu niille henkilöille, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostusta tuotteitasi tai palveluitasi kohtaan. 

Buukkaus auttaa myös säästämään aikaa ja resursseja. Sen sijaan että myyntitiimisi käyttäisi arvokasta aikaa potentiaalisten asiakkaiden etsimiseen ja kontaktointiin, he voivat keskittyä varsinaiseen myyntityöhön. 

Ulkopuolisen kumppanin käyttö buukkauksessa voi olla erityisen hyödyllistä, koska heillä on kokemusta buukkauksen tehokkaasta toteuttamisesta. Buukkauksen avulla voit myös kasvattaa uusasiakkaiden määrää nopeasti. Kun tapaamiset on sovittu etukäteen, myyntitiimisi voi keskittyä suoraan potentiaalisten asiakkaiden tarpeiden kartoittamiseen ja ratkaisujen tarjoamiseen. 

Tämä voi johtaa korkeampaan konversioasteeseen ja siten uusien asiakkaiden hankintaan.

MYYNTITULI on kokenut asiantuntijatalo, joka tehostaa asiakkaidensa myyntiä buukkauspalvelulla, myyntivalmennuksilla, koulutuksilla, sekä myös konsultointipalvelunsa avulla. Ota yhteyttä mikäli haluat saada asiakashankintaa yritykseesi! 

B2B asiakashankinta: Mitä yleisesti kannattaa ottaa huomioon?

 • On tärkeää ymmärtää kohdeyleisösi tarpeet ja odotukset. Tee perusteellinen markkinatutkimus ja analysoi kilpailijoita selvittääksesi, miten voit erottua heistä. Ymmärrys asiakkaiden tarpeista auttaa sinua luomaan houkuttelevan arvolupauksen ja mukauttamaan myyntiviestintääsi vastaamaan näitä tarpeita.
 • Rakenna vahva brändi. Brändin tunnettuus ja maine ovat tärkeitä tekijöitä B2B asiakashankinnassa. Panosta yritysilmeeseesi, viestintään sekä markkinointimateriaaleihin varmistaaksesi johdonmukaisuuden ja ammattimaisuuden kaikissa kohtaamisissa potentiaalisten asiakkaiden kanssa.
 • Hyödynnä digitaalisia kanavia. B2B asiakashankinta tapahtuu yhä enemmän verkossa, joten panosta verkkosivustosi optimointiin hakukoneille (SEO) sekä sosiaalisen median markkinointiin. Luo houkutteleva sisältöstrategia, joka tarjoaa arvoa ja ratkaisuja potentiaalisille asiakkaille.
 • Rakenna vahvat suhteet nykyisiin asiakkaisiin. On helpompaa myydä lisää palveluita tai tuotteita olemassa oleville asiakkaille kuin hankkia uusia. Panosta hyvään asiakaspalveluun ja pidä yhteyttä säännöllisesti nykyisiin asiakkaisiin tarjoten heille lisäarvoa ja tukemalla heidän liiketoimintaansa.
 • Seuraa ja analysoi tuloksia. Mittaa kaikki mahdolliset tiedot kampanjoistasi ja myyntiprosesseistasi, jotta voit tehdä tarvittavia muutoksia ja parantaa tuloksiasi jatkuvasti. Keskity erityisesti konversioasteeseen (esimerkiksi kuinka moni potentiaalinen asiakas muuttuu maksavaksi asiakkaaksi) sekä kustannustehokkuuteen.

Lopuksi, ole kärsivällinen. B2B asiakashankinta voi olla pitkäkestoinen prosessi, joka vaatii aikaa ja sitoutumista. Ole valmis rakentamaan luottamusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa sekä kehittämään pitkäaikaisia suhteita.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen.