valmennus

Myyntivalmennus

MYYNTITULI Oy:n myyntivalmennukset pohjautuvat konkretiaan, tuloksiin, hyvään energiaan ja ammattitaitoon. MYYNTITULI Oy:n valmentajat ovat todellisia myynnin ammattilaisia ja tietävät tasan tarkkaan kuinka haastavaa, mutta myös antoisaa myynti on.

Teemme valmennuksia sekä ryhmille että yksilöille. Aiheet löytyvät myyntiprosessin eri vaiheista ja valmennukset ovat aina osallistavia. Emme tee haaleita kalvosulkeisia!

Myyntivalmennukset ovat tarpeen silloin kun yksilön tai tiimin taitoja tulee kehittää. Valmennuksissa varmistamme sen, että ihmiset saavat uusia keinoja myyntiin ja sitä kautta parempia tuloksia.

Osana Suomen Yliopistokiinteistöjen Paras Kampuskumppani (PKK) -koulutusta on ollut valmentaa koko henkilöstölle entistä parempia neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä löytää keinoja edelleen parantaa asiakaskokemusta. Ulkopuolisen valmentajan käyttämiseen voi liittyy omat riskinsä, mutta heti alusta lähtien Linda vaikutti oikealta kumppanilta auttamaan meitä eteenpäin. 

Lindan valmennuspäivät olivat virkistävällä tavalla erilaisia ja keräsivät henkilöstöltä paljon positiivista palautetta. Saimme valmennuksesta myös heti arkeen vietäviä käytäntöjä ja näitä on ollut helppo lähteä yhdessä myös jatkojalostamaan osaksi työarjen kohtaamisia.

Olemme olleet todella tyytyväisiä Lindaan valmentajana ja lopputuotoksiin, joita saimme hänen johdollaan aikaan. Lindan innostava ja osallistava tyyli, vakuuttava esiintyminen sekä pelisilmä ryhmän ohjaamiseen tekivät meihin ehdottomasti vaikutuksen.

Liisa Lindström-Varis, HR- ja hallintopäällikö

Räätälöinti tarpeiden mukaan

MYYNTITULI Oy:n valmennuspalvelut räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Teemme valmennuksia niin työpajojen, ryhmäkoulutuksien, yksilövalmennuksien kuin Linda Asikaisen keynote-puheenvuorojen kautta.

Työpajatyöskentely sopii erinomaisesti silloin, kun koko tiimi tulee sitouttaa myynnin kehitykseen, uusiin toimintamalleihin tai muutokseen. Varmistamme laadukkaan työpajatyöskentelyn niin, ettei työpajasta lähdetä ilman yhdessä sovittuja askelmerkkejä kohti tuloksia. Seuraamme muutosten toimeenpanoa tarvittaessa. Työpajassa on kehitetty niin myyntistrategiaa, myyntiprosessia kuin koko yhtiön asiakaskokemusta.

Yksi suosituimmista koulutuksistamme on “Puhelimet liekkeihin”. Tässä koulutuksessa myyntitiimi soittaa myynti- tai buukkipuheluita. Tämän koulutuksen anti on hyvin konkreettinen – myyjät saavat kauppoja tai tapaamisia kalenteriin!

Yksilövalmennus on syvällinen ja tehokas tapa kehittyä ammatillisesti. Yksilövalmennus pohjautuu valmennettavan ja valmentajan väliseen luottamukseen ja se toteutetaan useamman kerran sarjana. Suosittelemme, että yksilövalmennus on kerran kuussa tai harvemmin, jotta ajatustyölle jää tilaa ja kehittyminen mahdollistuu. Teemme yksilövalmennusta niin myyjille kuin myynnin esihenkilöille.

Linda Asikainen

MYYNTITULI Oy:n toimitusjohtaja Linda Asikainen pitää keynote-puheenvuoroja aiheesta johtajuus. Lindan puheenvuoroja ovat kuunnelleet niin yritysjohtajat, pienempien tiimien esihenkilöt ja työntekijät kuin korkeakouluopiskelijat ja lukiolaiset. Keynote -puheenvuoroissa on käsitelty itsensä, toisten ja yritysten johtamista sekä kehittämistä.

Lindan Myynnin liekitys -keynote on sytyttävä puheenvuoro, joka antaa konkreettisia käytännön keinoja oman myynnin kehittämiseen. Liekityksen kesto on noin 1,5 tuntia ja siihen saa halutessaan mukaan myös rummut sekä pyrotekniset lavatehosteet. Myynnin liekitys -puheenvuoro toimii todella kovana myyntitiimin kehityspäivän huipennuksena!