TARINA

MYYNTITULI Oy

MYYNTITULI Oy on perustettu syksyllä 2018. MYYNTITULI Oy:n toiminta on rakennettu alusta alkaen yrityksen perustajien Linda Asikaisen ja Tuomas Rajamäen toimesta. Useiden vuosien kokemus B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta ovat toimineet kimmokkeena yrityksen perustamiseen. MYYNTITULI Oy:n kunnia-asia on asiakkaamme tulos. Edustamme ennen kaikkea konkretiaa, suoraa puhetta, iloa ja draivienergiaa.

MYYNTITULI Oy:n ensimmäinen projekti alkoi vuonna 2018 POP Pankin kanssa. POP Pankki Tampere käynnisti LKV-toiminnan, ja MYYNTITULI Oy oli mukana kaupallisen puolen suunnittelussa ja rekrytoimassa uudelle toiminnalle myyntipäällikön.

Ensimmäiset toimintavuodet olivat täynnä erilaisia valmennuksia. Teimme myynnin liekitystä Sytytä itsesi ja myyntisi -valmennuksella, rakensimme myyntiprosesseja ja vauhditimme asiakkaidemme myyntiä valmentamalla myyjien soittoja Puhelimet liekkeihin -päivällä.

Koronavuosienkin aikana saimme kasvatettua yrityksen liikevaihtoa. Tämän mahdollisti myynnin rekrytointien ja buukkauksen aloittaminen asiakkaillemme. Meidän tapamme toimia arjessa on ketterä ja rohkea, olemme jo vauhdissa kun muut vielä miettivät miten tulisi toimia. Olemme valmiit tarttumaan haasteisiin ja löytämään niihin vastaukset myös teidän liiketoimintanne osalta.

Focus

MYYNTITULI Oy on myynnin ammattilaisten talo, jonka asiantuntijoiden kunnia-asia on asiakkaan tulos.

Keskitymme tukemaan asiakkaidemme myyntiä sen kaikilla osa-alueilla:
 buukkaamme laadukkaat B2B-myyntitapaamiset
 valmennamme johtajia liiketoiminnan kehittämisessä
 koulutamme myyjien myyntitaitoja
 rekrytoimme sopivimmat myyjät ja asiakaspalvelun ammattilaiset

MYYNTITULI Oy on asiakkaaseen sitoutunut liiketoiminnan kehittämisen- ja myynnin kumppani. MYYNTITULI Oy:n valmentajat ja asiantuntijat omaavat monipuolista kokemusta asiakaspalvelusta, myynnistä sekä myynnin johtamisesta ja kehittämisestä.

Valitsemalla kumppaniksi MYYNTITULI Oy:n saat konkreettista apua liiketoimintaasi ja sytyttävää energiaa myyntityöhön!

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen.