Koulutus

Koulutus

Myyntikoulutukset ovat tarpeen silloin kun yksilö tai tiimi tarvitsee lisäosaamista. Myös maailmantilanne vaikuttaa myynnin trendeihin ja tavat toimia muuttuvat koko ajan. Myynnin koulutuskokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan. Aiheet muotoutuvat koulutuksiksi myyntiprosessin eri vaiheista.

MYYNTITULI Oy:n koulutuspalveluihin kuuluvat isot sekä pienet koulutuskokonaisuudet ja yksittäiset substanssiosaamista kasvattavat luennot ja luentopäivät. Koulutuskokonaisuudet voivat olla sarja lyhyempiä luentoja tai muutama luentopäivä. Tarpeen mukaan koulutuskokonaisuuksiin voidaan lisätä valmennusta, kuten esihenkilön yksilövalmennusta tai koko tiimin työpajapäiviä.

Ota yhteyttä ja räätälöidään teille sopiva koulutuskokonaisuus!

Millainen on MYYNTITULI Oy:n koulutuspalvelu?

MYYNTITULI Oy:n koulutuksia kuvaa sanat konkreettinen, suora ja ammattitaitoinen. Kouluttajiemme vahva tausta B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta takaa erinomaisen laadun. Sitoudumme 100 prosenttisesti asiakkaamme menestyksen tukemiseen.

Myynnin ammattilainen on koonnut koulutukset ytimekkäiksi kokonaisuuksiksi, joissa käytäntö kohtaa teorian. Koulutuksia värittää vertaisoppiminen ja case-esimerkit. Tarjolla on siis aidosti kättä pidempää.

Koulutuksissa yhteinen aika käytetään tehokkaasti. Panostamme ammattitaitoiseen fasilitointiin ja käytännön tekemiseen. Koulutuksissa mennään suoraan asiaan eikä jossitella.

Mitä MYYNTITULI Oy:n koulutuspalvelut pitää sisällään?

MYYNTITULI Oy:n koulutuksissa opit kuinka teoria viedään käytäntöön ja saat mukaasi hyväksi todettuja tapoja toimia. Koulutukset tuovat työn tekemiseen energiaa ja luottamusta omaan osaamiseen. Varmuus ja rohkeus vaativat välillä herättelyä, MYYNTITULI Oy:n koulutukset ovat paras keino herättämään yrityksen myynti. Me menestymme kun asiakkaamme menestyy!

Koulutukset mukautetaan asiakkaan tarpeisiin sopivaksi. Koulutukset voidaan järjestää livenä tai etänä, osana yhteistä kehityspäivää tai omana koulutuspäivänä.

Koulutuksen hinta koostuu monesta osasta, kuten aiheesta, ryhmän koosta ja sijainnista. Ota siis rohkeasti yhteyttä, niin saamme teille sopivan kokonaisuuden kasaan.