ME OLEMME MYYNTITULI

linda_valmennus

Linda Asikainen

Perustaja, Toimitusjohtaja

Linda Asikainen on MYYNTITULI Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Linda on myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen rautainen ammattilainen. Linda on urallaan johtanut, valmentanut ja rekrytoinut satoja myynnin ammattilaisia. Linda on kasvattanut myyntiä niin pörssiyhtiössä kuin pk-sektorilla.

Myynti on Lindan suuri intohimo. Linda syttyy yritysten myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lindassa kohtaa ainutlaatuinen myyntialan osaaminen ja syvempi ymmärrys liiketoiminnan johtamisesta.

Lindan valmennuksissa jokainen osallistuja pääsee tekemään harjoituksia ja osallistumaan sytyttäviin keskusteluihin. Lindalla on taito nähdä ihmisissä sellaista potentiaalia, jota henkilö ei itse ole vielä huomannut.

LinkedIn
040 836 6053
linda@myyntituli.fi

Elina Lindström

Myyntikoordinaattori, buukkitiimin vetäjä

Elina Lindström on kokenut laadukkaiden B2B-tapaamisten sopimisen ammattilainen. Myyntikoordinaattoriemme määrän kasvaessa Elina on ottanut roolin myös tiimin esihenkilönä. Elina on työssään myyntikoordinaattorina sekä tiimin esihenkilönä koko työyhteisön kivijalka, joka tukee kaikkien työtä. Reilu ja hauska Elina tekee työtään ihmiseltä ihmiselle.

Elinan vankka kokemus B2B-tapaamisten sopimisesta puhelimitse on koulinut hänestä yhden alansa parhaista. Elina haluaakin jakaa osaamistaan valmennusten muodossa. Jos uusasiakashankinta puhelimitse tuntuu haastavalta, Elina on juuri oikea henkilö valmentamaan sinua ja tiimiäsi!

elina@myyntituli.fi

_DSC1875

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen.