ME OLEMME MYYNTITULI

linda_valmennus

Linda Asikainen

Perustaja, Toimitusjohtaja

Linda Asikainen on MYYNTITULI Oy:n toinen perustaja ja toimitusjohtaja. Linda on myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen rautainen ammattilainen. Linda on urallaan johtanut, valmentanut ja rekrytoinut satoja myynnin ammattilaisia. Linda on kasvattanut myyntiä niin pörssiyhtiössä kuin pk-sektorilla.

Myynti on Lindan suuri intohimo. Linda syttyy yritysten myynnin kasvattamisesta ja kehittämisestä. Lindassa kohtaa ainutlaatuinen myyntialan osaaminen ja syvempi ymmärrys liiketoiminnan johtamisesta.

Lindan valmennuksissa jokainen osallistuja pääsee tekemään harjoituksia ja osallistumaan sytyttäviin keskusteluihin. Lindalla on taito nähdä ihmisissä sellaista potentiaalia, jota henkilö ei itse ole vielä huomannut.

LinkedIn
040 836 6053
linda@myyntituli.fi

Tuomas Rajamäki

Perustaja, Asiakkuusjohtaja

Tuomas Rajamäki on MYYNTITULI Oy:n toinen perustaja ja asiakkuusjohtaja. Tuomas on koulutukseltaan tradenomi ja hän on tehnyt myyntityötä koko aikuisikänsä. Tuomas on kerryttänyt B2B-myyntikokemusta pk-yrityksistä pörssiyhtiöihin.

Tuomas vastaa MYYNTITULI Oy:n asiakashankinnasta ja asiakkuuksien ylläpitämisestä. Tuomaksen vahvuudet ovat laajoissa verkostoissa, hän on omimmillaan ihmisten joukossa. Tuomaksella on vuosien kokemus yksilövalmennuksesta. Hän on valmentanut sadoittain tennis- ja padelpelaajia ja saanut heidän energiansa, tekniikan ja kehityksen nousuun. Tuomaksen ammattitaito valmennuksien osalta on hioutunut tukemaan valmennettavaa kokonaisuutena, ottaen huomioon henkiset ja tekniset osa-alueet. Tuomas on yksilövalmentaja, joka omistautuu valmennettavan kehitykselle.

LinkedIn
050 303 3500
tuomas@myyntituli.fi

tuomas_b2bmyyjä
_DSC1875

Elina Lindström

Myyntikoordinaattori

Elina Lindström on kokenut laadukkaiden B2B-tapaamisten sopimisen ammattilainen. Myyntikoordinaattoriemme määrän kasvaessa Elina on ottanut roolin myös tiimin esihenkilönä. Elina on työssään myyntikoordinaattorina sekä tiimin esihenkilönä koko työyhteisön kivijalka, joka tukee kaikkien työtä. Reilu ja hauska Elina tekee työtään ihmiseltä ihmiselle.

Elinan vankka kokemus B2B-tapaamisten sopimisesta puhelimitse on koulinut hänestä yhden alansa parhaista. Elina haluaakin jakaa osaamistaan valmennusten muodossa. Jos uusasiakashankinta puhelimitse tuntuu haastavalta, Elina on juuri oikea henkilö valmentamaan sinua ja tiimiäsi!

elina@myyntituli.fi