Myyntikoordinaattori, Myyntituli Oy

MYYNTITULI Oy on kasvava tamperelainen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen palveluita heidän myyntinsä kasvun tueksi. Palveluihimme kuuluvat B2B-asiakastapaamisten sopiminen, myynnin valmennukset sekä myynnin rekrytoinnit.

Voit tutustua yritykseemme lisää sivuillamme www.myyntituli.fi tai Instagram/Facebook/LinkedIn: @myyntituli

MYYNTITULI Oy:n on perustanut kaksi pitkän linjan myynnin ammattilaista. Vuosien aikana Myyntituli on tukenut lukuisia suomalaisia yrityksiä myynnin saralla. Olemme sopineet laadukkaita myyntitapaamisia, kehittäneet asiakkaidemme myyntitiimien toimintaa, tehneet myynnin ammattilaisille yksilövalmennuksia ja myös rekrytoineet monille tutuille suomalaisille yrityksille myyjiä. Meille tärkeää on asiakkaamme tulos, mutta myös se, että työpaikalla on kiva tehdä töitä. Meillä on aidosti rento työilmapiiri ja jokainen työntekijämme vastaa omista asiakkaistaan. Työpäivissä on aina myös huumoria ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Meillä tuetaan henkilökohtaista kehittymistä esimerkiksi mahdollistamalla opiskelu työn ohessa.

Nyt etsimme myyntikoordinaattoria sopimaan puhelimitse B2B-myyntitapaamisia asiakkaillemme. 

Myyntikoordinaattorimme tekevät töitä perinteisten toimistotyöaikojen puitteissa klo 8-17 liukumalla maanantaista perjantaihin. Tässä työssä merkittävää ei ole sinun sijaintisi, tahtosi tehdä täysiaikaista tai osa-aikaista työtä tai aiempi kokemuksesi, vaan etsimme henkilöä, joka tekee työnsä ilolla ja huolellisesti, eikä välttele toistoa. Toimintamme ytimessä on laadukkaat tapaamiset asiakkaallemme.

Työsi sisältää:

 • vastuuta – vastaat omista asiakkaista ja pidät heihin yhteyttä päivittäin
 • useiden järjestelmien käyttöä
 • puheluita ja sähköposteja suomalaisten yrityspäättäjien kanssa tilanteita, joissa luontevuus ihmisten kanssa puhuttaessa on avainasemassa

Tarjoamme sinulle:

 • työn, jossa opit valtavasti suomalaisesta yrityskentästä ja B2B-myynnistä
 • mukavat työkaverit
 • osaavat esihenkilöt, joiden työn tarkoitus on auttaa sinua työssäsi
 • laadukas ja viihtyisä toimisto Tammerkosken vieressä Tampellassa
 • ajanmukaiset työvälineet

Odotamme sinulta:

 • perusymmärrystä- ja osaamista järjestelmien käytöstä
 • positiivista otetta elämään, meillä on kiva työympäristö ja toivomme sinun tuovan lisää hyvää energiaa tiimiimme
 • voit olla työuraasi aloittava kaupallisesta alasta kiinnostunut tekijä tai jo paljonkin ammattitaitoa omaava ammattilainen. Mikäli haluat meille töihin ja näet sopivasi meille töihin – olemme kiinnostuneita tapaamaan sinut!
 • vastuunottokykyä: asiakkaamme ovat hienoja suomalaisia yhtiöitä ja haluamme palvellla heitä erinomaisella laadulla
 • eduksi katsotaan osaaminen puhelintyöstä tai asiakaspalvelusta. Kokemus ICT-alalta, myynnistä tai markkinoinnista luettaisiin myös eduksesi. Välttämättömiä nämä eivät ole, sillä myös koulutuksia tekevänä yrityksenä, osaamme sinut työhösi hyvin opastaa.

Kokoaikaisen työntekijän kuukausipalkka on 1875€/kk + provisio, ensimmäiset 3kk kuukausipalkka on korotettu 2000€. Keskiansiosi on arviolta 2500-3000€. Keskiansioon vaikuttaa oma osaamisesi. Provisiokattoa ei ole, joten voit tienata enemmänkin ja palkitsemme erilaisin bonuksin myös onnistuneista projekteista.

Voit aloittaa työt kesäkuussa tai elokuussa sopimuksen mukaan.

Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä toimitusjohtaja Linda Asikaiselta, 0408366053, linda@myyntituli.fi 5.5 klo 10-11 ja 12.5 klo 14-16 tai toiselta perustajalta Tuomas Rajamäeltä, 0503033500, tuomas@myyntituli.fi 9.5 klo 13-16 ja 11.5 klo 13-15.

Ota avoimin mielin yhteyttä ja kysy lisää tehtävästä. Soita siis meille ja sovi tapaaminen! 😉