Myyntikoordinaattori, MYYNTITULI Oy

Hakuaika: 30.8-25.9.2022

MYYNTITULI Oy on kasvuhaluinen tamperelainen myynnin tukipalveluita tarjoava yritys. Palveluihimme kuuluvat B2B-asiakastapaamisten sopiminen, myynnin valmennukset sekä myynnin rekrytoinnit. Yrityksen perustajilla on vuosien kokemus B2B-myynnistä, pörssiyhtiön myynnin johtamisesta ja kehittämisestä, joten 4-vuotiaalla yrityksellä on paljon tietoa, taitoa ja kokemusta, minkä avulla tekemistä viedään eteenpäin.

MYYNTITULI Oy on työpaikka, jossa keskustelukulttuuri on avoin ja suora. Työpäivien aikana huumori kukkii ja onnistumisista iloitaan yhdessä. Meillä tuetaan henkilökohtaista kehittymistä esimerkiksi mahdollistamalla opiskelu työn ohessa tai osallistuminen ammattitaitoa kehittävään webinaariin työajalla. Kasvuyrityksessä on mahdollista vaikuttaa koko yrityksen suuntaan oman työn kautta. Nyt on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa yrityksen mukana, tulet olemaan tärkeä osa kokonaisuutta.

Etsimme kasvavaan joukkoomme myyntikoordinaattoria sopimaan puhelimitse B2B-myyntitapaamisia asiakkaillemme.  Myyntikoordinaattorimme tekevät töitä perinteisten toimistotyöaikojen puitteissa n. klo 8-16 maanantaista perjantaihin. Teemme pääsääntöisesti työt toimistollamme Tampellassa, perehdytysajan jälkeen myös etätyöt ovat mahdollisia. Mikäli olet kiinnostunut osa-aikaisuudesta, esimerkiksi 3-4 päiväisestä työviikosta, sekin on mahdollista.

Sinulla on vastuuasiakkuuksia, joiden myyntiprosessissa olet tärkeässä asemassa. Pääset käytännön kautta oppimaan suomalaisesta yrityskentästä. Oman kiinnostuksesi mukaan voit vaikuttaa asiakkuuksien toimialoihin. Uusi pienen tiimimme jäsen koulutetaan tehtävään ja hän saa kaikkien työkaverien avun ja tuen. Uudella työkaverilla voi olla kokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, markkinoinnista tai softan puolelta.

Tehtävässä onnistuminen vaatii, että olet luonteva ihmisten kanssa ja olet sanavalmis tilanteessa kuin tilanteessa, kannat vastuusi etkä pelkää toistoa työtehtävissä. Työssä käytetään useita järjestelmiä, kuten arkisia sähköpostiohjelmia (microsoft, google) sekä erilaisia toiminnanohjausjärjestelmiä. On tärkeämpää, että pystyt omaksumaan uusien järjestelmien käytön, ei se millaisia järjestelmiä olet aiemmin käyttänyt.

Tarjoamme sinulle:

  • mukavat työkaverit
  • osaavat ja ammattitaitoiset esihenkilöt, joiden työn tarkoitus on auttaa sinua työssäsi
  • laadukas ja viihtyisä toimisto Tampellassa, josta on mukava käydä tauoilla vaikka veden äärellä
  • ajanmukaiset työvälineet

Kokoaikaisen työntekijän kuukausipalkka on 1875€/kk + provisio, ensimmäiset 3kk kuukausipalkka on korotettu 2000€. Keskiansiosi arvio on 2300-2600€. Keskiansioon vaikuttaa oma aktiivisuutesi. Provisiokattoa ei ole, joten voit tienata enemmänkin.

Täytä verkkosivujemme nopea työhakemus ja käy katsomassa Instagramista miltä @myyntituli näyttää!

Huomioithan, että hakemuksia käydään läpi koko hakuajan ja haastattelut aloitetaan heti.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä ma-ke 5.-7.9. ja 12.-14.9. klo 9-16 Tytti Mattila 040 773 1821